Lagerhuisdebat


Bent u benieuwd naar de mening van uw organisatie over een bepaalde koers of stelling? Ik vind het neerzetten van een energiek lagerhuisdebat een van de leukste sessies om te doen! Ik zet het neer als een debatwedstrijd. Dit wedstrijdelement versterkt de energie, iedereen doet mee! Met humor en flair ontstaat er zo een energieke en leuke sfeer in de groep.
U hoort nu eens niet alleen de mening van de bekende en invloedrijke opinionleaders van de groep (en die u al kent), maar krijgt inzicht in een breed palet aan argumenten over de stelling.
 Naast inzicht in de meningen van de groep is het ook geschikt als een start-up voor een verdiepend event zoals een managementconferentie. De groepsgrootte voor een lagerhuisdebat kent geen maximum, past juist goed bij grotere groepen (tussen 40 en 80 deelnemers).

Resultaat

U hebt inhoudelijk een breed inzicht in de argumenten voor en tegen de stelling. U hebt ook een energieke groep die opgewarmd is voor een vervolg van het event (of met een goed gevoel naar huis gaat!).

Wat zeiden opdrachtgevers?

Je aanpak pakte heel goed uit: iedereen deed mee, er ontstond dynamiek, betrokkenheid en plezier en we kregen meer inzicht in de argumenten (voor en tegen) van de managers in onze organisatie op de stelling.